Elismerést kapott három Vas megyei tűzoltó

Ötvenedik születésnapja alkalmából vehetett át elismerést két, míg húsz év után járó szolgálati jelet vehetett át egy tűzoltó a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójától.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere húsz év után járó szolgálati jelet adományozott szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért Farkas Miklós Róbert tű. zászlósnak, a Körmendi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság referensének.

Dr. Góra Zoltán tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója ötvenedik születésnapja alkalmából elismerésben részesítette Honfi Tamás Szabolcs tű. alezredest, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjét és Csejtei Balázs tű. törzszászlóst a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Katasztrófavédelmi Mobil Labor technikusát.

Az elismeréseket Dr. Bognár Balázs Lajos tű. dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át a kerek születésnapjukat ünneplő kollégáknak és ismerte el a szolgálatban eltöltött elmúlt húsz évet. A tábornok köszönetet mondott a munkájukért, majd az elkövetkezendő évekre is jó egészséget kívánt a szolgálati feladataik teljesítéséhez.

Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas MKI
Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas MKI
Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas MKI
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló