Elkészült a nagy, balatoni lángostérkép, árakkal

A térkép harminc település vizsgálatával készült el, hogy tudja, mire számítson.

A csodalatosbalaton.hu portál munkatársai a Balaton körül 30 települést jártak végig, és nézték meg személyesen, hogy hol, mennyiért árulják a lángost, a térképen szereplő összegek, az adott település központi strandján elérhető lángosok árait mutatja. A nyári strandszezon előtt, menetrendszerűen elkezdődik a hírterjesztés az egekbe szökő lángos árakról de persze így is jóval többet kell érte fizetni mint a múlt évben.

Balatoni lángosárak
csodálatosbalaton.hu

A térkép készítői megállapították, hogy Pár éve még a legtöbb helyen 450-500 forintot kértek az egyszerű lángosért, és 500-600 forint volt a sajtos-tejfölös, múlt évben egy sima lángosért 550-750 forintot kértek a sajtos-tejfölös 750-990 forint volt, így ehhez képest idénre már a 20-30%-os áremelés lett a jellemző. A sima lángos ára már alig alig van 1000 forint alatt, a sajtos-tejfölös pedig van ahol több mint 1500 forintba is kerülhet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos