Elkezdik lebontani a Sága épületeit Sárváron

Lakásokat építenek a helyükre.

A SÁGA Foods Zrt. arról tájékoztatta a Sárvári telephelyének szomszédjait egy szórólapon, hogy el akarják bontani az épületegyütteseket. Kondora István, Sárvár polgármestere ezért tárgyalást kezdeményezett a Sága menedzsmentjével, és ennek eredményeképpen módosul a munkavégzés ideje – írják a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon.

A munkálatokat csak hétköznapokon végzik 7 órától 17:30-ig, hétvégente, illetve karácsony és szilveszter között pedig leállnak a munkával. Csak az ünnepek után, 2022. január 4-én folytatják a bontást, amivel előreláthatóan 2022. június 30-ig végeznek.

Facebook/Sárvár Lendületben

Miután lebontották az épületeket a mintegy 52 000 m 2 területen, 4-6 lakásos épületeket építenek, így egy úgynevezett kis társasházi lakóövezetet alakít ki a cég. A lakóépületeken kívül tervez még ide a Sága wellness központot, szabadtéri sportpályákat is és nagy hangsúlyt fektet majd a zöld övezet kialakítására is, ami azt jelenti, hogy lesznek parkok, sétányok és mesterséges vízfelületek is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet