Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elkezdik lebontani a Sága épületeit Sárváron

Lakásokat építenek a helyükre.

A SÁGA Foods Zrt. arról tájékoztatta a Sárvári telephelyének szomszédjait egy szórólapon, hogy el akarják bontani az épületegyütteseket. Kondora István, Sárvár polgármestere ezért tárgyalást kezdeményezett a Sága menedzsmentjével, és ennek eredményeképpen módosul a munkavégzés ideje – írják a Sárvár Lendületben Facebook-oldalon.

A munkálatokat csak hétköznapokon végzik 7 órától 17:30-ig, hétvégente, illetve karácsony és szilveszter között pedig leállnak a munkával. Csak az ünnepek után, 2022. január 4-én folytatják a bontást, amivel előreláthatóan 2022. június 30-ig végeznek.

Facebook/Sárvár Lendületben

Miután lebontották az épületeket a mintegy 52 000 m 2 területen, 4-6 lakásos épületeket építenek, így egy úgynevezett kis társasházi lakóövezetet alakít ki a cég. A lakóépületeken kívül tervez még ide a Sága wellness központot, szabadtéri sportpályákat is és nagy hangsúlyt fektet majd a zöld övezet kialakítására is, ami azt jelenti, hogy lesznek parkok, sétányok és mesterséges vízfelületek is.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet