Ellenőrizze gyorsan, hogy van-e pénz a SZÉP-kártyáján!

Ha több mint 365 napja van a számláján a pénz, akkor 15 százalékát levonják a meglévő összegnek a bankok március 20-án.

Akinek több mint 365 napja van a számláján a pénz, annak minden év március 20-án és szeptember 20-án 15 százalékos díjjal terhelik meg a szolgáltatók a számláját – hívta fel a figyelmet az azenpenzem.hu. A levonás a 2022. október 16. és 2023. március 20. között utalt, még el nem költött összegre vonatkozik csak. A tavaly március 20. után érkezett pénzeket még szeptember 20-ig van idő elkölteni, és csak akkor jön a sarc.

A Nemzetgazdasági Minisztérium nemrég jelezte, hogy közel 5 milliárdnyi, 2022. október 15. előtt jóváírt juttatás ragadt a számlákon. 2023-ban minden eddiginél magasabb összeget, összesen 445 milliárd forintot töltöttek fel a munkáltatók SZÉP-kártyákra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság