Elmarad a Haladás mára meghirdetett taggyűlése

"A többségi tulajdonosnak a társaság érdekében folytatandó üzleti megbeszélése lesz."

"A ma 15.30 órára szervezett Szombathelyi Haladás Kft. Taggyűlése elmarad. Az elmaradás oka, hogy a többségi tulajdonosnak a társaság érdekében folytatandó üzleti megbeszélése lesz, ezért kérte a halasztást" - lehet olvasni a Haladás Szurkolói Kör Facebook-oldalán.

Hogy mikor pótolják, arról nincs információ, pedig fontos kérdésekben kellene dűlőre jutni.

Június 13-án volt egy hasonló taggyűlés A legvalószínűbb, hogy a megyeiben indul el a Haladás June 14. 12:59 , amelyen a felek abban maradtak, hogy a Taggyűlés úgy döntött, hogy az NB I-es felnőtt női indulási jog a Viktória Futball Club Szombathelynek kerüljön visszaadásra, mivel az indulási jog eredendően is őket illette.

A Megye I. osztályú felnőtt férfi indulási jog átruházásához szintén hozzájárultak a tulajdonosok, hiszen az Illés Sport Alapítvány biztosította a bajnokságban való részvétel feltételeit, az Akadémia játékosai játszották le és nyerték meg a bajnokságot.

Az NBIII-as indulási jog sorsáról 2024. 06. 19-én hozhat döntést a Taggyűlés. A Társaság jelenleg jogosult az NBIII. bajnokságba történő nevezésre, amelynek határideje: 2024.06.17."

Mint látszik, több határidő is lejárt. Döntés azonban nincs. A tulajdonos tárgyal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet