Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elmarad a szombathelyi KISZ Lakótelepi Nap

Mást szerveznek helyette.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közlemény

Sajnálattal közöljük, hogy a koronavírus-járvány miatt szükséges kormányzati intézkedések nem teszik lehetővé hogy idén megszervezzük a minden évben várt és szeretett KISZ Lakótelepi Napot.

Bár nyáron nagyon sok országos és városi eseményt mondtak le a szervezők, mi a végsőkig bíztunk benne hogy meg tudjuk tartani a programokat. Tudjuk jól, hogy milyen fontos program ez az itt élőknek, különösen ebben a nehéz időszakban, ám ez a törvényes és felelős döntés.

Németh Ákossal, a körzet önkormányzati képviselőjével a ma délelőtti egyeztetésen arra jutottunk, hogy az így felszabaduló forrásokat és energiát megpróbáljuk későbbi rendezvényekre, programokra átcsoportosítani; a fő rendező elv pedig az itt élők segítése lesz ezek felhasználásában.

Kovács László elnök
KISZ Lakótelepért Egyesület

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés