Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az ELTE elismerte a legkiválóbb szombathelyi elsőéves hallgatóit

Kiválósági ösztöndíjakat adott át Németh István rektorhelyettes.

A SEK dísztermében adták át a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjakat, illetve az ELTE Savaria Kiválósági Ösztöndíjakat, így ismerve el az arra méltó elsőéves hallgatókat.

A cél Szombathelyen is az ELTE-minőség

Németh István rektorhelyettes ünnepi beszédében kiemelte, hogy az ELTE fontosnak tartja, hogy a híréhez méltóan a Savaria Egyetemi Központban is a legkiválóbbak alkossák a hallgatói közösséget, többek között ezért is alapították meg a kiválósági ösztöndíjat.

Németh István rektorhelyettes adta át az ELTE-okleveleket
Herczeg Ákos / ELTE SEK

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az a szombathelyi hallgató, aki legalább 400 ponttal nyer felvételt, tíz hónapon át havi 40 ezer forint juttatásban részesül már az első félév során. 450 pontot meghaladó pontszám esetén ennek a duplája jár.

Az ELTE ezzel nem titkoltan azt akarja elérni, hogy a SEK magas oktatói minőséghez felzárkózzon a hallgatói minőség is.

És valóban, ez egy egyértelmű üzenet a jól tanuló felvételizőknek: gyertek ide, mert megéri .

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet