Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az ELTE elismerte a legkiválóbb szombathelyi elsőéves hallgatóit

Kiválósági ösztöndíjakat adott át Németh István rektorhelyettes.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A SEK dísztermében adták át a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjakat, illetve az ELTE Savaria Kiválósági Ösztöndíjakat, így ismerve el az arra méltó elsőéves hallgatókat.

A cél Szombathelyen is az ELTE-minőség

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Németh István rektorhelyettes ünnepi beszédében kiemelte, hogy az ELTE fontosnak tartja, hogy a híréhez méltóan a Savaria Egyetemi Központban is a legkiválóbbak alkossák a hallgatói közösséget, többek között ezért is alapították meg a kiválósági ösztöndíjat.

Németh István rektorhelyettes adta át az ELTE-okleveleket
Herczeg Ákos / ELTE SEK

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az a szombathelyi hallgató, aki legalább 400 ponttal nyer felvételt, tíz hónapon át havi 40 ezer forint juttatásban részesül már az első félév során. 450 pontot meghaladó pontszám esetén ennek a duplája jár.

Az ELTE ezzel nem titkoltan azt akarja elérni, hogy a SEK magas oktatói minőséghez felzárkózzon a hallgatói minőség is.

És valóban, ez egy egyértelmű üzenet a jól tanuló felvételizőknek: gyertek ide, mert megéri .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés