Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jön az ELTE! Új 3D-s magyar film Szombathelyen!

Mint egy filmajánló, úgy virít a felirat a szombathelyi egyetem épületén.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

El lehet képzelni, ahogyan bő három hónap múlva az ELTE döngő léptekkel beállít Szombathelyre, körülnéz, kipenderíti a NymE-t, elfoglalja a helyét és utána boldogon élnek, amíg meg nem halnak.

Mészáros Zsolt

Értjük, hogy a Savaria Egyetemi Központban örülnek annak, hogy elszakadhatnak a Nyugat-magyarországi Egyetemtől Ki tette tönkre a szombathelyi egyetemet? 2016. July 25. 19:50 , és az ELTE lesz az új anyaintézmény. De ez a felirat mégis inkább egy filmajánlóra, reklámra hasonlít. Mosolyogtunk rajta, persze, szurkolunk, hogy az együttműködés Most már hivatalos: a szombathelyi egyetem az ELTE campusa lesz 2016. September 29. 11:05 mindkét fél számára sikeres legyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés