Eltiltották a vezetéstől a szombathelyi sofőrt, de így is vezetett és balesetet is okozott

Ráadásul duplán eltiltották.

Az elmúlt 24 órában, a 2023. február 8-án 5 óra és 2023. február 9-én 5 óra közötti időben egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint egy anyagi kárral végződött közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra.

Szombathelyen okozott anyagi kárral végződött balesetet egy helyi járművezető, akiről a rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a Kőszegi Járásbíróság, valamint a Szombathelyi Járásbíróság is eltiltotta a járművezetéstől.

Rábahídvég térségében állítottak meg az egyenruhások egy fényeslitkei gépkocsivezetőt, mivel az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” tábla ellenére behajtott a 8-as számú főút kereszteződésébe. Az igazoltatásnál kiderült, hogy a férfit korábban már eltiltotta a járművezetéstől a Szombathelyi Járásbíróság.

Mindkét sofőrrel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – olvasható a police.hu-n.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek