Eltörte rabtársa orrát, három évet kapott

A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen a többszörös visszaeső vádlottat súlyos testi sértés bűntette miatt 3 év fegyházra ítélte azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

A más ügyben szabadságvesztését töltő vádlott, valamint a sértett 2021. augusztus 4-én reggel a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkacsarnokának fogvatartottak részére kijelölt dohányzó helyiségében – a korábbi konfliktusuk miatt – szóváltásba keveredtek, dulakodás alakult ki közöttük és kölcsönösen tettleg bántalmazták egymást, amelynek során a vádlott ököllel egyszer orron ütötte a sértettet, aki ettől a földre esett, majd a vádlott a földön fekvő sértett fejét többször ököllel megütötte.

A vádlott nem sérült meg. A sértett a bántalmazás következtében az orrcsont darabos törését és más sérüléseket szenvedett el, amelyek együttesen részben 8 napon túl, részben 8 napon belül gyógyuló sérülések. Az elszenvedett sérülések tényleges gyógytartama szövődménymentes gyógyulás esetén együttesen 6-8 hét. Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek