Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elzárását töltheti a Ciao Amico tulajdonosa, ezalatt került lakat az étterem ajtajára

A szombathelyi étterem és pizzéria tulajdonosát egy 2019-es közlekedési baleset okozójaként ítélték el.

Szerdán Egy "üzlettárs" tett lakatot a szombathelyi Ciao Amico ajtajára March 03. 15:06 lapunk is megírta, hogy a szombathelyi Ciao Amico Pizzéria & Étterem Facebook-bejegyzése szerint a tulajdonos távollétét kihasználva, egy magát "üzlettársnak" nevező személy tett lakatot az étterem ajtajára, ezért van zárva. A bejegyzésben hozzáteszik, hogy a tulajdonos hamarosan visszatér és rendeződnek a dolgok.

A részletek nem derültek ki, ám nagy visszhangja volt Szombathelyen a kultikus hely bezárásnak és sokan kérdezték tőlünk, mi is történt valójában?

Így hát kiderítettünk néhány részletet. 2019-ben írtunk arról az ismert szombathelyi vállalkozóról, aki gyógyszerre fogyasztott alkoholt, majd volán mögé ült és kisebb ámokfutást Szombathely ismert vállalkozója tört és zúzott - ő volt a mercedeses ámokfutó 2019. January 15. 09:11 hajtott végre Szombathelyen. A balesetsorozat során szerencsére senki nem sérült meg, de jelentős anyagi kár keletkezett. Egy ízben pedig az sem sokon múlt, hogy egy gyalogos súlyosan megsérüljön.

Helyszíni tudósítónk fotója a balesetsorozat egyik helyszínén.
Nyugat.hu

Lapunk kérdésére most a Szombathelyi Járásbíróság megerősítette, hogy a sofőr a Ciao Amicót működtető cég egyik tulajdonosa V. Zs. T. volt, akit a pénzbírság és a járművezetéstől való eltiltás mellett jogerősen 60 nap elzárásra ítélték.

Információink szerint a tulajdonos éppen most tölti le büntetését, így kerülhetett lakat a Ciao Amico ajtajára.

A cégadatokat az Opten Kft. szolgáltatta.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Bezárt a szombathelyi Ciao Amico

A hírt a Facebookon jelentették be.

Egy "üzlettárs" tett lakatot a szombathelyi Ciao Amico ajtajára

Az étterem közleménye szerint a bezárásnak nem a járványhoz, hanem "a számító aljassághoz" van köze.

Szombathely ismert vállalkozója tört és zúzott - ő volt a mercedeses ámokfutó

Altatókra ivott alkoholt, aztán beült a kormány mögé.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra