Érdekli egyáltalán az embereket, mi történik az Indexszel? – Az utca emberét kérdeztük

Sápítozunk itt össze-vissza, hogy megszűnik a sajtószabadság, miközben a választók egy jelentős része észre sem vette, mi történt.

A hétfői értekezlet egyik napirendi pontja volt az Index-ügy. Mindenki elmondta, mit gondol róla, hogy történhet meg ilyesmi és vajon mit tartogat még a jövő a magyar sajtó számára.

Egy kollégánk vetette fel, hogy ugyan fontos feladatunk foglalkozni a témával, de rajtunk kívül érdekel egyáltalán még valakit?

Szombathely Fő terén már egy óra alatt kiderült, hogy sokan egyáltalán nem is tudják, mi történik az Index háza táján.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Kitették az Index igazgatóságából a lap főszerkesztőjét

A jelek szerint elképzelhető, hogy távozik Pusztay András vezérigazgató is.

Több újságíró és szerkesztő is felmondott az Indexnél

Sokak számára ért véget az indexes munka csütörtökön.

Kinek hiányzik már a Népszabadság…

A diktatúrák sajátossága, hogy a nyilvánosságot propagandává alakítják, ez folyik itt is, néha nagyobb áldozatokkal, néha nem annyira látványosan.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video