Éremesőt hozott a hétvége a savariás táncosoknak

Meghozta a gyümölcsét a kemény nyári felkészülés.

Hazánkban ritka, kétnapos táncos megmérettetést rendeztek Marcaliban a últ hétvégén, mely stílusosan a Balaton Summer Táncverseny nevet kapta.

A szombathelyi Savaria TSE táncosai is szép számmal képviselték magukat a megmérettetésen, ahol a gyermek kategóriától egészen a felnőtt korosztályig az egyesület valamennyi táncosa dobogóra állhatott.

Savaria TSE

Megérte tehát nyáron is az alapos felkészülés, hiszen a Savaria TSE 2 arany-, 9 ezüst- és 8 bronzéremmel gazdagodott a népes mezőnyben.

A vasárnapi szabadidősport-versenyen az egyesületet szóló lány kategóriában 1, míg junior lány csoport kategóriában 3 arany minősítéssel jutalmazta a zsűri.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport