Európán keresztül biciklivel? Miért ne!

Egy debreceni fiatalember megcsinálta, és bárki átélheti a kalandjait.

Alig néhány napja írtunk Egy szombathelyi férfi gondolt egy nagyot, és lazán átbiciklizett az Egyesült Államokon June 24. 11:06 egy szombathelyi férfiről, Mesits Sándorról, aki 34 nap alatt tekert végig 13 államon az USA-ban, és most – erre a cikkre reagálva – egy újabb lelkes biciklista nagyszerű eredményéről kaptunk hírt.

Szabó Krisztián – aki egyébként debreceni születésű – még tavaly júliusban döntött úgy, hogy nekivág élete egyik leghosszabb távjának: az Atlanti-óceántól egészen szülővárosáig teker több ezer kilométert.

A túra során érintette az olasz riviérát is.
Youtube/Szabó Krisztián

A férfi a Franciaország délnyugati részétől Magyarországig tartó útját lelkesen dokumentálta, kalandjairól 18 nagyjátékfilm hosszúságú videót készített (nagyjából részenként másfél óra), melyeket a legnagyobb közösségi videómegosztón meg lehet tekinteni.

A tavaly nyári túrába többször beleszólt a koronavírus is, ami akkor még sok mindent meggátolt, így a videókból az is kiderül, hogy ennek ellenére a férfi hogyan teljesíti a Bordeaux-tól induló utat egészen kis hazánkig.

A videósorozat összes részét ide kattintva tekintheti meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód