Európán keresztül biciklivel? Miért ne!

Egy debreceni fiatalember megcsinálta, és bárki átélheti a kalandjait.

Alig néhány napja írtunk Egy szombathelyi férfi gondolt egy nagyot, és lazán átbiciklizett az Egyesült Államokon 2022. June 24. 11:06 egy szombathelyi férfiről, Mesits Sándorról, aki 34 nap alatt tekert végig 13 államon az USA-ban, és most – erre a cikkre reagálva – egy újabb lelkes biciklista nagyszerű eredményéről kaptunk hírt.

Szabó Krisztián – aki egyébként debreceni születésű – még tavaly júliusban döntött úgy, hogy nekivág élete egyik leghosszabb távjának: az Atlanti-óceántól egészen szülővárosáig teker több ezer kilométert.

A túra során érintette az olasz riviérát is.
Youtube/Szabó Krisztián

A férfi a Franciaország délnyugati részétől Magyarországig tartó útját lelkesen dokumentálta, kalandjairól 18 nagyjátékfilm hosszúságú videót készített (nagyjából részenként másfél óra), melyeket a legnagyobb közösségi videómegosztón meg lehet tekinteni.

A tavaly nyári túrába többször beleszólt a koronavírus is, ami akkor még sok mindent meggátolt, így a videókból az is kiderül, hogy ennek ellenére a férfi hogyan teljesíti a Bordeaux-tól induló utat egészen kis hazánkig.

A videósorozat összes részét ide kattintva tekintheti meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód