Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezek a boltok vannak nyitva vasárnap is Vas megyében

Térképen mutatjuk, még a dohányboltokat is, ha tud kimaradt üzletről, jelezze, frissítjük
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kezdjük a két legfontosabb mondanivalónkkal:

 • Nem igaz, hogy nem lesz nyitva semmi vasárnap.
 • Sajnos igaz, hogy nem lesz nyitva semmi este tíz után.
 • Itt a térkép, amin jelöltük az üzleteket és a nyitva tartást is. Ha tud még ilyen üzletről, ne fogja vissza magát, itt jelezheti nekünk. Ha már a kormány mondvacsinált okokból szivatja az embereket Lesz-e éjjel-nappali, ha bevezetik a vasárnapi zárvatartást? 2014. December 10. 11:03 , legalább mi segítsük egymást!

  Eddig ennyi van, amiről tudunk, beszéltünk is két illetékessel. A Bartók Béla körúti üzlet vezetője még azon is gondolkozik, hogy a 6-22 helyett 5-23 óráig tart nyitva, egyelőre állásfoglalásra vár, hogy pontosan milyen szabály vonatkozik rá. Amíg bírják családilag, próbálkoznak a vasárnappal is.

  Hasonlóan vannak a Paragvári utcában is, már ami a vasárnapot illeti. CBA-logós ugyan az üzlet, de csak franchise-tagok, valójában egy kisvállalkozásról van szó, így a család itt is besegíthet.

  Megkerestük a Tesco-Global Árházakat is, mivel ők üzemeltették az egyetlen igazi 0-24-ben működő üzletet Szombathelyen. Összesen két üzletük (Szerencs és Sátoraljaújhely) van mentességet kapott területen, így az összes többi, 207 áruház zárva tart vasárnap. Vas megyében is minden Tesco 6-22 óra közt lesz egyébként nyitva.

  A piac biztosan nyitva lesz

  A piac, vagyis a vásárcsarnok biztosan nyitva lesz vasárnap március 15. után is. A piacokra ugyanis nem érvényes a vonatkozó törvény, sőt, elvileg a piac területén működő többi üzletre sem. Ezt a szombathelyi önkormányzat a gazdasági bizottság múlt heti határozatával szabályozta. A lényeg, hogy azok az üzletek nyitva tarthatnak vasárnap, amelyek a vásárcsarnoktól bérlik az üzlethelyiséget.

  Akad pár kiskapu, amit jól meg is írtunk, hogy hogyan lehet okosan lavírozni az amúgy tök értelmetlen népszivató törvény paragrafusai között, itt tessék keresni Tudta, hogy meg lehet kerülni a vasárnapi nyitva tartás tilalmát? 2015. March 09. 19:34 .

  Bezzeg a dohányboltok...

  Nem, nincs bezzeg. Ugyanaz vonatkozik rájuk is: ha tulajdonos, vagy annak családtagja dolgozik, kinyithat, egyébként nem.

  Ha tud bármilyen éjjel és/vagy vasárnap nyitva tartó Vas megyei boltról, trafikról, itt jelezheti: jelentem@nyugat.hu

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés

  Hasznos

  Hirdetés
  Hirdetés
  Tovább az oldalra