Ezek a járatok nem indulnak el vasárnap és hétfőn a Volánbusz-sztrájk miatt Vas megyében

Hosszú a lista, tanulmányozza.

Mint arról mi is beszámoltunk, Vasárnap kétnapos sztrájkba kezdenek a buszsofőrök 2023. December 08. 08:22 a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – mivel még nem született bérfejlesztési ajánlat – december 10-11-re munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál.

A társaság weboldalán közölte, hogy mely járatok nem indulnak majd el vasárnap és hétfőn. A munkabeszüntetés miatt sok Vas megyei járat is kimarad. Számításaink szerint vasárnap hatvan, míg hétfőn több mint hétszáz menetrend szerinti járat nem indul el, csak ebben a megyében. A vasárnap kimaradó járatok listáját ide, míg a hétfőn nem induló buszok listáját ide kattintva találja.

A Volánbusz közölte, "amennyiben az érintett autóbusz-vezető nem vesz részt a munkabeszüntetésben és felveszi a munkát, akkor a járat menetrend szerint közlekedik".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet