Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezek a kétfarkú kutya pártosok már megint nem bírnak magukkal

Most padállítással mentek szembe a rendszerrel Szombathelyen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lakossági bejelentést kapott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szombathelyi csapata, hogy az egyik helyi buszmegállóban nincsen pad. Elő is tört belőllük a rendszerellenesség, és saját pénzükön, energiájukat és munkájukat nem sajnálva gyártottak egy padot az említett megállóba, amit aztán el is helyeztek, hogy eztán ne kelljen ácsorogva várni a buszt.

Padot állított a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Szombathelyen
http://ketfarkukutya.com/
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Kutya Párt "passzivistáinak" egyébként lenne még bőven dolga, állítáasuk szerint Magyarországon további 43 ezer 756 megállóban nincsen pad.

Padot állított a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Szombathelyen
http://ketfarkukutya.com/

Egyébként nagy szerencséjükre éppen nem járt arra senki a hatóságtól. Legutóbb ugyanis A bíróság is elítélte a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szombathelyi járdafestőit 2017. August 07. 12:37 , amikor festéssel akarták felhívni a figyelmet egy igen csak ramaty állapotban lévő szombathelyi járdasakaszra, akkor bírósági ítéletben köztisztasági szabálysértés miatt vonták őket felelősségre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés