Ezekre a közlekedési nehézségekre készüljön a hosszú hétvége utolsó óráiban

Több helyen már most nagyon erős a forgalom.

A közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményekről adott ki friss tájékoztatást az Útinform.

Ezek szerint

Erős a forgalom a főváros irányába, így lassulásra, esetenként torlódásra kell számítani
 • az M3-as autópályán Hatvan térségében, valamint a bevezető szakaszon,
 • illetve az M7-es autópályán Balaton és a főváros között,
 • és a 11-es főúton Szentendre belterületén.
 • Továbbá a Balaton környezetében lévő utakon is élénk forgalomra lehet számítani .

  A 11-es főúton, Esztergom belterületén, csőtörés miatt a 67-es km-nél félpályán halad a forgalom .

  Az ünnepi kamiontilalom ma 22.00-ig lesz érvényben.

  Az M31-es autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon, Nagytarcsa térségében dilatációs szerkezetet javítanak . A 2-es és az 1-es km között csak a belső sáv járható.

  Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán a Rába híd felújításán dolgoznak, a 123-as és a 129-es km között, a Hegyeshalom felé vezető oldalon a külső és a leállósávot lezárták . A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leálló sáv használható.

  Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán . A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

  A Szlovák Köztársaság közrendjének és belső biztonságának védelme érdekében június 8-ig ideiglenesen újra bevezeti a határellenőrzést, többek között a Magyarországgal közös szárazföldi határain is . Minden jármű, kivéve a tehergépjárművek és menetrend szerinti buszok, a 13-as főúti Monostori híd helyett a 132-es főúti Erzsébet hídon léphetnek át a határon.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos