Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Több mint ezer aláírás gyűlt össze eddig Mérei Tamás mellett

Radics Gigi, dr. Prugberger Emil, dr. Széll Kálmán, Vásáry Tamás, Halmosi Péter, Sebestyén Ernő és Danics Dóra is a csatlakozók között.

Miközben a Mérei-ügyről szóló másik cikkünk Mérei-ügy: Állítólag trükköztek az adatokkal, titkolóztak az önkormányzat előtt 2016. December 07. 11:21 nyilatkozatháborút robbantott ki, kaptunk egy közleményt a Kiállunk Mérei Tamás mellett Facebook-csoporttól is, akik a múlt héten kezdtek aláírásgyűjtésbe Aláírásgyűjtés kezdődött Mérei Tamás rehabilitálásáért 2016. December 03. 17:55 Mérei Tamás rehabilitálásáért:

A Kiállunk Mérei Tamás mellett Facebook oldal örömmel jelenti, hogy sikeresen zajlik az az aláírás gyűjtési akció, melyet Petró János, a Savaria Szimfonikus Zenekar alapító karnagya kezdeményezett még szombaton. Büszkék vagyunk arra, hogy a papír és online aláírások száma elérte az 1000-et, de természetesen nem állunk meg.

Soha nem tapasztalt összefogás jött létre a városban, sőt az országban, egyre bővülnek azon helyek, ahol a petíciókat alá lehet írni, és az interneten is gyűjtik az aláírásokat, itt . Az aláírásgyűjtés célja, hogy történjen meg Mérei Tamás mielőbbi rehabilitációja azt követően, hogy tisztázódott az ellene felhozott vádak alól.

A petícióhoz több ismert ember is csatlakozott, többek között:

Vásáry Tamás - Kossuth-díjas zongoraművész, karmester, a Nemzet Művésze
Dr. Széll Kálmán - Szombathely díszpolgára
Sebestyén Ernő - Máltai kereszttel kitüntetett, Liszt Ferenc és Bartók Béla-díjas hegedűművész, professzor
Dr. Prugberger Emil - A Pro Savaria elnöke
Radics Gigi - előadóművész
Halmosi Péter - futballista
Danics Dóra - előadóművész

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra