Ezért kereshetett embereket a H&M Szombathelyen?!

A H&M-nél a 2015-ös cél az, hogy naponta legalább egy új üzletet nyissanak, és hogy minél több helyen legyen elérhető a cég webáruháza, így Magyarországon is.

A svéd divathálózat, a Hennes & Mauritz 2015-ben megnyitja magyarországi webshopját. Ebben az évben, a nagy, online terjeszkedés részeként még Belgiumban, Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Svájcban lesz elérhető a H&M webáruháza.

Egy H&M üzlet, valahol a nagyvilágban
europark.si

A cég nem tétlenkedik, azt tervezik, hogy idén mintegy 400 új üzletet nyitnak, ami azt jelenti, hogy naponta több mint egyet. A tavalyi év is hasonló volt a cég számára, akkor 379 üzletet nyitottak. A Financial Times online kiadása szerint a világ második legnagyobb divatcége új piacokra is belép, többek közt: Tajvan, Peru, Makaó, Dél-Afrika és India lehetnek a fontosabb célállomások.

A H&M-nek most csak egy irány létezik, a felfelé!

2014-ben a H&M 12 százalékkal növelte a nettó árbevételét, a profitja pedig 6,22 milliárd svéd korona lett, ezzel túlszárnyalták az előzetes várakozásokat, ami egy szerényebb, 6,17 milliárdos összeget irányoztak elő a cég számára.

A tavaly decemberi eladások euróban számolva 15 százalékkal nőttek az egy évvel korábbihoz képest, az idei, januári eladásoknál pedig további 14 százalék körüli bővülés várható. A cég az elmúlt évben 16 ezer új munkahelyet teremtett, ezzel az alkalmazottainak a száma 132 ezerre nőtt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Mit hozhat a H&M a szombathelyi férfiak életébe?

Kolleganőnk már megírta, miért várja annyira a H&M érkezését, de vajon nekünk, férfiaknak mit kínálhat a cég? Például ezt a svéd kosaras csajt, Elsa Hoskot.

A Palace Irodaházban nyitja meg szombathelyi üzletét az H&M?

Legalábbis a profession.hu szerint. Már a munkatársakat is keresik, kicsit utánajártunk, mi lehet az igazság?

A kínai üzlet terjeszkedik a Borostyánban?

Bár a H&M kért működési engedélyt a szombathelyi Borira, a kínai ruhaüzlet most 30 eladót keres.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság