Ezúttal egy gimnazista szúrt - újabb rendőrkéselés történt

Egy 16 éves fiú szúrta lábon a vele szemben intézkedő rendőrt.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyomoz egy fiatalkorúval szemben - írja az infostart.hu .

Mint az ügyészségi közlés fogalmaz, egy rendőr szerda este azért jelent meg egy fejéri település egyik társasházában, mert egy 16 éves lány nevelőapja rendőri segítséget kért a hétfő óta a barátjánál lévő gyermekével kapcsolatban.

A rendőrök épp a helyszínre kiérkezve botlottak a lépcsőházban a fiatalkorú párba, igazoltatni akarták őket, ám a fiú el akart menekülni a helyszínről, mire a rendőr testi kényszert alkalmazott ellene, de a fiú ellenszegült, meg is akarta ütni.

A bilincselés kezdetekor ragadott 9 centis pengehosszúságú kést, és a rendőr lábszárába vágta. Szerencsére ott termett egy ott lakó, egy szolgálaton kívüli rendőr. A megsérült egyenruhás 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A fiú őrizetben van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek