Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Fának csapódott egy autó Kőszegnél

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Letért az úttestről és fának csapódott egy személyautó a Kőszeg és Horvátzsidány közötti útszakaszon. A kőszegi és a szombathelyi hivatásos, valamint és a horvátzsidányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, valamint a mentőkkel közösen kiemelték az autó utasát. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek