Fáznának a postás nénik, ezért télre bezár a szombathelyi 3-as posta

A postás is ember, nem dolgozhat mínuszban.

Olvasóink jelezték, hogy egy papír került ki a szombathelyi 3-as postára, ami azt hirdeti, hogy a hivatal október 15-én bezár ideiglenesen. Ennek okát azonban mindenki csak találgatta. Volt olyan, aki azt hallotta, a sarki - szintén bezárt - élelmiszerbolttal együtt megvették az épületet, a terület pedig egyben kell egy befektetőnek.

Megkerestük hát a Magyar Postát, hogy kiderítsük mi is a helyzet a Laky Demeter utcai Postával. Kiderült, hogy nem nagytőkésnek, hanem a hideghez van köze a postabezárásnak.

A szombathelyi 3-as posta
google

Köszönjük szépen megkeresését. Sajnos, a szombathelyi 3-as postát valóban be kell zárnunk egy időre. Jelenleg, egészen október 15-ig, a megszokott nyitvatartási rend szerint várjuk az ügyfeleket, azonban október közepétől ideiglenesen szüneteltetjük ott a szolgáltatásainkat. Ennek oka, hogy idén nem fűthető a posta épülete, mivel eddig a mellette lévő óvoda épületéből működött a fűtés, de azt korszerűsítik, ezért ez a posta idén a téli időszakban nem lesz fűthető.
A környéken lakó ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy a 3-as posta helyett más közelben lévő postákat keressenek fel. Megértésüket köszönjük.

És, hogy hol van a környéken posta, azt is mutatjuk:

Szombathely, Károly Róbert körút 14.
Hétfő–Péntek: 10:00–13:00, 13:30–18:00
Szombat, vasárnap: Zárva

Szombathely, Kossuth Lajos utca 18.
Hétfő–Péntek: 08:00–18:00
Szombat: 08:00–12:00
Vasárnap: Zárva

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy pontosan mikor nyit ki újra a posta és mi lesz a bezárás idején az itt dolgozókkal, ezekre a válaszokat azonban még várjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos