Fegyveres rablót keres a rendőrség - Nyomravezetői díjat ajánlottak fel

A Savaria Takarékszövetkezet lukácsházi fiókját rabolta ki fegyvernek látszó tárggyal a férfi október 30-án. A rendőrség közreadta az elkövető személyleírását, a férfiról rögzített videó nálunk is megtekinthető.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2009. október 30-án 11 óra 17 perckor megjelent a Savaria Takarékszövetkezet lukácsházi fiókjánál és fegyvernek látszó tárggyal az ott dolgozó ügyintézőt a kassza pénztartalmának átadására kényszerítette Kirabolták a lukácsházi takarékszövetkezetet (Videóval frissítve) 2009. October 30. 13:06 .

Az elkövető személyleírása: kb. 40-45 éves, 165-170 cm magas, kövér testalkatú, barnás bőrű férfi, kissé deresedő hajjal és borostás arcszőrzettel, körszakáll alappal. Ruházata: világoskék farmerkabát és hasonló színű farmernadrág, az elkövetéskor pedig fehér színű baseball sapkát viselt.

Az elkövetőről rögzített videó felvétel megtekinthető a vasnepe.hu és a nyugat.hu internetes portálokon.

A biztonsági kamera felvétele

A Savaria Takarékszövetkezet 500.000 forint nyomravezetői jutalmat ajánlott fel azon személynek, aki az elkövető elfogását döntően segítő információkat szolgáltat a rendőrségnek.

Jelentkezni a 06-94/313-355 hívószámú üzenetrögzítő-számon, továbbá munkaidőben a 06-94/521-102 telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107 segélyhívó-számon lehet.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Kirabolták a lukácsházi takarékszövetkezetet (Videóval frissítve)

Ma délelőtt nem sokkal 11 óra után érkezett a bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy ismeretlen férfi fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette a női alkalmazottat a kasszában lévő pénz átadására.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló