Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

A felismerhetetlenségig összetört egy Ford pick-up Kámnál

Karcolásokkal úszta meg a balesetet a sofőr, aki utasait a baleset előtt tette ki.

Egy jobbra ívelő kanyar után tért le az útról a gépjármű. A roncsot látva az elsőként helyszínre érkezők a legrosszabbtól tartottak, de a sofőrnek hatalmas szerencséje volt. Azzal is, hogy már nem szállított utasokat.

Egervölgy irányába tartott egy Ford pick-up kedden délelőtt. Kám települést elhagyva a jármű egy jobbra ívelő kanyart követően a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, felborult és hosszan letarolta a homokos, felázott árokfalat, majd a tetején állt meg.

Felborult és összeroncsolódott egy Ford pick-up Kám közelében
TM/Nyugat.hu

Információnk szerint a bejelentés szerint ketten ültek a Fordban, azonban kiderült, hogy félreértés történt, ugyanis az egyik elsőként helyszínre érkező segítő az ablakon kilógó kézről azt hitte, hogy az utasoldalt látja, de valójában a vezetőoldalon állt a felborult jármű mellett és a sofőr keze lógott ki az ablakon.

Felborult és összeroncsolódott egy Ford pick-up Kám közelében
TM/Nyugat.hu

A 30 év körüli férfit tűzoltók szabadították ki a roncsból és kiderült, hogy karcolásokkal megúszta az esetet. Egy hozzátartozójától megtudtuk, hogy a sofőrnek már több balesete is volt korábban.

Felborult egy Ford Kámnál
TM/Nyugat.hu

Az is kiderült, hogy a férfi három utassal indult el, de őket már kirakta a borulás előtt. A látottak alapján az anyósülésen minimum súlyos sérülést szenvedett volna az, aki ott ül.

DSC_3510
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlott, esőben.  A Fordot erdészeti munkagép állította a kerekeire.

Esőben zajlott a helyszíni szemle és a műszaki mentés
TM/Nyugat.hu

Az úttestet a Magyar Közút munkatársa takarította le.

A sofőrnek még maradt egy kis tere az utasfülkében
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló