Felcsút nyolcszáz millióért műfüves focipályát kap

Az 50x80 méteres pálya júniusra készülhet el.

A 2022/2023-as szezonban 1,16 milliárd forintnyi TAO-támogatást hagyott jóvá a A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány számára a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Ebből az összegből 825 millió forint ingatlanberuházásra megy, a fennmaradó 335 millió forint pedig utánpótlás-nevelésre és személyi jellegű ráfordításokra - írja a szövetség adatbázisára hivatkozva a Mfor .

Mivel a felcsúti fociakadémián a stadion mellett sportcsarnok, kazánház, ifjúsági szálló is van, sőt, nemrég futódombot építettek 100 millió forintból, kérdés, hogy milyen létesítménnyel tudják még gyarapítani ezt a sort. Nos, a fociakadémia sportfejlesztési programjából kiderül, hogy ezúttal egy "téli fedett műfüves pályát" terveznek.

Az 50x80 méteres pálya júniusra készülhet el. A tavalyi támogatási összeggel együtt a TAO-rendszer létezése, 2011. júliusa óta az alapítvány összesen 38,12 milliárd forintnyi támogatást zsebelt be és költött el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek