Eltűnt a szombathelyi manóajtó - felhőszakadás utáni körkép videón

Az elmúlt hetekben sokan értesülhettek egy művész által épített kedves manóajtóról Szombathelyen. Úgy tűnik, valaki lefeszegette a művet. Videónkban a keddi felhőszakadás néhány következményét mutatjuk meg Szombathelyen és Kőszeg környékén.

A szombathelyi Vépi út vette át a nagyobb esőben kocsikat csapdába ejtő Zanati úti aluljáró korábbi szerepét. A tegnapi felhőszakadásban jól vizsgázott az aluljáró, a Vépi úton álló víz viszont sok autóst megfordulásra kényszerített.

Erről több olvasónk is küldött fotót, videót. Mire odaértünk, a víz már jelentősen apadt, de még így is látványos volt. A tűzoltóknak jellemzően Kőszeg környékén akadt több dolguk. Összefoglalónkban megmutatjuk a belvárosi aluljáró "pocsolyáját" és a korlátra applikált manóajtó hűlt helyét is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló