Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Felkapaszkodott a hőlégballonra, leesett, majd elgázolta egy autó

A 28 éves férfi egy külső kötélen kapaszkodott az emelkedő ballonba.

A földre zuhant egy felemelkedő hőlégballonba kapaszkodó fiatal, majd elütötte egy autó Észak-Izraelben - jelentette a helyi média kedden. A 28 éves, Jezréel kibucban élő Jogev Kohen részt vett a hőlégballon indításánál, majd - eddig tisztázatlan okokból - egy külső kötélbe kapaszkodva maga is felemelkedett vele.

A hőlégballon kezelői észrevették, és megpróbálták megállítani a ballont, de az túl gyorsan emelkedett, már nem tudták megfékezni. A szél a közeli autópálya felé sodorta a repülőeszközt, ahol viszont nem akartak leereszkedni, hogy ne okozzanak tömeges autóbalesetet.

A fiatalember azonban egy idő után nem tudott tovább kapaszkodni, és 40-50 méter magasból lezuhant, egyenesen az autópályára Afula város közelében, ahol halálra gázolta egy éppen akkor elhaladó jármű.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A hőlégballont üzemeltető cég tulajdonosa szerint továbbra sem világos, miért kapaszkodott a társaságnál már három hónapja dolgozó alkalmazott az emelkedő ballonba.

(Címlapképünk csak illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra