Felmentették azt a férfit, aki két éve 30 késszúrással lemészárolt egy nőt a Honvédkórházban

Egy sebészollóval ölte meg a Covid-osztályon fekvő, lélegeztetőgépen lévő és magatehetetlen tanárnőt.

Felmentette a Fővárosi Törvényszék azt az emberöléssel vádolt kínai szakácsot, aki közel két évvel ezelőtt harmincszor szúrta fejbe a sebészollóval egy tanárnőt a Honvédkórház intenzív Covid-osztályán, írja a 24.hu.

A vádirat szerint a 38 éves férfi fojtogatni kezdte a betegtársát, majd két sebészollóval az őt megfékezni próbáló ápolónőre támadt, s megpróbálta mellbe szúrni. Ezután a szomszéd kórteremben ollóval olyan súlyosan bántalmazta az altatásban és lélegeztetőgépen lévő pedagógust, hogy az néhány nap múlva belehalt sérüléseibe.

Szabó József, a Fővárosi Törvényszék szóvivője most a lap üggyel kapcsolatos megkeresésére azt mondta, hogy a bűncselekménnyel vádolt férfit felmentették és a bíróság elrendelte a kényszergyógykezelését.

Azt írják, hogy a kínai férfi a cselekmény elkövetésének időpontjában és jelenleg is az elmeműködés olyan kóros állapotában szenved, amely kizárja, hogy felismerje a cselekménye következményeit, és e felismerésnek megfelelően cselekedjen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek