Felmondott a szombathelyi polgármester fideszes tanácsadója, aki áron alul vette meg a Humán Operator irodaházát

Egy árverésen vette meg értéke feléért Czeglédy Csaba cégének tulajdonát.

Információink szerint felmondott a szombathelyi városházán Szakács Marcell, akiről nemrég derült ki, hogy 273 millió forintért egy árverésen megvette a felszámolás alatt lévő Humán Operator Puskás Tivadar utcai irodaházát. A vásárlás tényét a szombathelyi MSZP városi képviselője, Ipkovich György jelentette be egy múlt heti sajtótájékoztatón Ipkovich: A szombathelyi polgármester közeli munkatársa vette meg jutányos áron a Humán Operator irodaházát 2018. March 16. 12:58 .

Mint előző cikkünkben írtuk, Szakács a polgármesteri kabinetben dolgozott, úgy tudjuk, most több heti, bent maradt szabadságát is kifizettette. A szabadságokat nem vette ki, információink szerint nem is nagyon járt be munkahelyére.

Később az is kiderült, hogy az irodaházat eredetileg 550 millióra értékelték fel 550 millió forintról a felére csökkent Czeglédy irodaházának ára 2018. March 19. 20:23 , ezt vette meg a volt politikai tanácsadó 237 millióért. Az ingatlan értéke egyébként akár 50 millióval is nőhet Közel 600 millió forintra nőhet a Humán Operátor szombathelyi irodaházának értéke 2018. March 20. 14:35 , amikor kivezetik a Puskás Tivadar utcát a körgyűrűre.

Az ügyben mindenképpen érdekes, hogy a hivatalosan havi 400 ezer forintot kereső Szakács hogyan tudta megvásárolni 273 millióért az ingatlant. Amiből eddig 35 milliót fizetett ki, még 238 milliót kell kifizetnie, és közben felmondott a munkahelyén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet