Költözik a szombathelyi Médiaközpont

Felmondták a Géfin Gyula utcai bérleményüket.

Ahogy arról már több cikkünkbe Közös önkormányzati cégként működik tovább a szombathelyi Agora és a Médiaközpont 2021. January 22. 11:56 beszámoltunk, közös önkormányzati cégként működik majd a szombathelyi Agora és a Médiaközpont. Azt is írtuk, hogy az átszervezés célja a takarékosság és az olcsóbb működés, hiszen a város nehéz helyzetben van, és egyelőre nem is látszik az alagút vége.

Innen költözik majd el a Médiaközpont
Józing Antal

Most Horváth Zoltán az Agora Kulturális Központ igazgatója lapunknak megerősítette, hogy a Médiaközpont bérleti szerződését felmondták és a hat hónapos bérleti szerződés lejártával a Médiaközpont végleg a Művelődési és Sportházba költözik.

Lapunk információi szerint a Médiaközpont csak a tavalyi évben bruttó 9,3 millió forintot fizetett ki bérleti díjakra, de ezt az ingatlant már jó húsz éve bérelték.

A cég a közelmúltban 10 munkatársától vált meg. Komoly leépítés a szombathelyi városi tévénél, a munkatársak harmadának mondtak fel 2021. February 26. 09:37

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet