Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Féltékenységből gyilkosság: Egy újabb szörnyű történet Borsodból

A nő elismerte, hogy három napig más férfinél volt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség minősített emberölés bűntette miatt vádat emelt egy 49 éves férfi ellen, aki agyonverte az élettársát - közölte kedden az ugyeszseg.hu .

A vádirati tényállás szerint a vádlott és a nő korábban házastársak voltak, három gyermekük született, majd elváltak .

2019. év februárjától a börtönből szabadulását követően a nő újból együtt élt a vádlottal Kazincbarcika külterületén egy hétvégi házban.

Mindketten italozó életmódot folytattak , ennek okán rendszeresen összevesztek, verekedtek egymással .

A vádlott féltékeny volt a nőre, mivel többször napokon keresztül nem ment haza aludni, és más férfiakkal létesített szexuális kapcsolatot.

Mi történt?

2019. május hónap elején, a délelőtti órákban a nő Kazincbarcikán, több helyen is alkoholt fogyasztott, lerészegedett, az utcán elesett, amely során, fején és kezén zúzódásos, horzsolásos sérülések keletkeztek. A vádlott és a sértett többször is találkoztak, minden alkalommal vitatkozni kezdtek, de tettlegességre még nem került sor.

Az egyik ilyen vitájuk során rendőri intézkedésre volt szükség, hogy szétválasszák őket.

A délutáni órákban lakóhelyükön ismételten összevesztek , a vádlott felelősségre vonta a nőt az ittassága miatt, illetőleg számon kérte, hogy hol volt három napig , mire a sértett elismerte, hogy más férfinál volt .

A vádlott erre kézzel, illetőleg seprűnyéllel többször megütötte a sértettet fején, hátán, végtagjain számos zúzódásos és bevérzéses sérüléseket okozva.

Az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelemmel járt bántalmazások eredményeként a nő a helyszínen elhalálozott .

Az ítélet

Az ügyészség a más ügyben szabadságvesztés büntetését töltő erőszakos többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványozott a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárásával, mellékbüntetésként pedig közügyektől eltiltásra tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra