Ez nagyon menő! Jó hely lett Szombathely szívében a felújított sportliget

Most, hogy virágba borult minden, megnéztük, hogy fest a szombathelyi sportliget.

El kell ismerni, hogy választások előtt még 2019 októberében gyorsan átadott A választások előtt még gyorsan átadták a felújított Sportligetet 2019. October 11. 17:11 felújított szombathelyi sportliget igazán impozánsra sikeredett, szinte olyan mintha egy arborétumban sétálgatnánk.

Sportligeti hangulat
Növény szigetek között
Mészáros D. Zsolt

Nem csak akkor érdemes ide kijönni, ha sportolni akarunk, egy jó sétát is megér.

Sportligeti hangulat
Vadregényes ösvények keresztül kasul
Mészáros D. Zsolt

A nap alábukóban van, mikor kint járunk. A görkorcsolyapályán épp edzést tartanak, és a kosárpályán is pattog a labda. Párok, családok sétálgatnak, biciklisek tekernek keresztül a parkon.

Sportligeti hangulat
Séta a családdal
Mészáros D. Zsolt

Egy lány teljes erejéből énekli a kedvenc dalát, ami a fülesében szól éppen. Persze az arborétum feeling úgy teljes, ha azt is tudjuk milyen növények között vezet az utunk.

Sportligeti hangulat
Hosszan elnyúló romantikus fasor
Mészáros D. Zsolt

Szerencsére ezt több helyen ki is táblázták, bővíthetjük botaninaki tzudásunkat.

Sportligeti hangulat
A képekre kattintva galéria nyílik
Mészáros D. Zsolt

De van itt igazi piknikdomb is, amit szándékosan hagytak üresen. Bár most nem volt sem piknikező, Maci Laci a piknikező rajzfilmmedve, ettől függetlenül valóban érződik a természetesség.

Sportligeti hangulat
Az egész park olyan mint egy Angol kert
Mészáros D. Zsolt

A képekre kattintva pedig megtekintheti teljes galériánkat és ha teheti sportoljon, vagy csak sétáljon egyet itt a sportligetben a jó időben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria