A fia ölte meg az asszonyt Szombathelyen? - Körözési képpel

A szombathelyi Zábó Ádám Pétert gyanúsítja a rendőrség édesanyja megölésével. A fiú kb. egy hete eltűnt, édesanyja pedig azóta halott. A rendőrség kéri a fiút, saját érdekében jelentkezzen a rendőrségen.

Rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be a rendőrség a tegnap megtalált holttesttel kapcsolatos fejleményekről. A nyugat.hu elsőként számolt be arról Női holttestet találtak Szombathelyen - Gyilkosság? (Frissítve) 2011. January 19. 11:32 , hogy feltételezhetőleg gyilkosság áldozata lett egy szombathelyi nő. Akkori értesüléseinket megerősítette a rendőrség.

Mint azt dr. Palkó Andrea alezredes asszonytól megtudtuk, már a munkáltatója is kereste az asszonyt, aki egy hete nem jelentkezett a munkahelyén és nem tudták elérni sem. Orvosánál is érdeklődtek, hiába. A ház közös képviselőjének is feltűnt, hogy nem tudja elérni a 45 éves Zs.J.-t. Végül az önkormányzati bérház közös képviselője egy lakatossal és az egyik hozzátartozóval felnyitották a lakást, ahol megtalálták a nő holttestét.

A gyanúsított, Zábó Ádám képét bemutatták a rendőrségi sajtótájékoztatón
A gyanúsított, Zábó Ádám képét bemutatták a rendőrségi sajtótájékoztatón
Tánczos Mihály

Az azonnal egyértelmű volt, hogy a nő már több napja halott és a kiérkező mentők messziről is megállapították, hogy külsérelmi nyomok láthatók az asszonyon. Ekkor értesítették a Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát.

Az időközben elvégzett boncolás és az első szakértői vélemények alátámasztották, hogy bűncselekmény történt. (Ennek részleteiről a nyomozásra való tekintettel nem számolhatunk be. Fennáll ugyanis annak a veszélye, hogy az elkövető arra hivatkozik, hogy az újságból tudott részleteket az esetről.)

Csak a lakókat engedték be a rendőrök
Csak a lakókat engedték be a rendőrök
Tánczos Mihály

A rendőrség a gyilkossággal jelenleg a nővel közös háztartásban élő fiát, Zábó Ádám Pétert gyanúsítja, aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. Aki a férfi tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107-es segélyhívó számon!

A jelek szerint nem természetes halállal halt meg az asszony
Már biztos, hogy gyilkosság történt
Tánczos Mihály

A megyei rendőrfőkapitány üzent a fiatalembernek a sajtón keresztül: saját érdekében jelentkezzen a rendőrségen. Ha nincs köze a gyilkossághoz, akkor az eset tisztázása miatt.

Tavaly a Sátán nevében szúrta halálra A Sátán nevében szurkálta halálra édesanyját 2010. March 19. 12:00 édesanyját egy volt ügyvédnő Szombathelyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Női holttestet találtak Szombathelyen - Gyilkosság? (Frissítve)

Holtan találtak egy szombathelyi nőt a Fiatal Házasok Otthonában. A külsérelmi nyomok alapján valószínűsíthető, hogy gyilkosság történt, jó pár nappal korábban.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló