Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Táncos flashmobbal köszöntötték a gyerekeket a szentgotthárdi általános iskola tanárai

Egy kis vidámság a járvány szigorúsága mellett.

A szentgotthárdi Arany János Általános Iskola pedagógusai meglepetésnek szánták a flashmobról készült videót a gyerekeknek és szüleiknek.

A jó idő és a jövő heti, teljes iskolai újraindulás Itt vannak az oktatási nyitás részletei April 15. 16:29 arra késztette a pedagógusokat, hogy tánccal köszöntsék a gyerekeket. Igaz, az iskolában már április közepétől tart a tanítás, hiszen ide jelenleg alsó tagozatos diákok járnak.

Mintegy egy éve jelent meg a dél-afrikai Master KJ és Nomcembo Jerusalema című slágere, erre készített koreográfiát a fiatal pedagógus, Závecz Gabriella. A videót az iskola épületében és udvarán vették fel.

A felvételt május 4-én töltötték fel a Youtube-ra, azóta közel 3500-an nézték meg.

Egyébként valószínű, hogy a Arany János Általános Iskola lesz Szentgotthárd (és térsége) egyetlen állami alapfokú iskolája, miután nemrég a szülők többsége úgy szavazott Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház – Frissítve April 22. 17:26 , hogy a Széchenyi Általános Iskolát vegye át a katolikus egyház.

Amennyiben az Arany János iskola marad állami fenntartású, akkor itt is visszatérnek a nyolcosztályos oktatásra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra