Focimeccs miatt lezárások lesznek szerdán Szombathelyen

A Haladás Sportkomplexumban rendezik 2023. november 1-jén, szerdán, 17 óra 15 perckor a Szombathelyi Haladás–ZTE FC, férfi MOL Magyar Kupa labdarugó mérkőzést.

A találkozó kiemelt biztonsági kockázatú sportesemény, ezért a játékosok mellett a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság is nagy erőkkel készül - közölte a rendőrség.

A mérkőzés biztosítása miatt 15 órától 21 óráig az alábbi rendőri intézkedésekre és útlezárásokra kell számítani Szombathelyen:

 • a Bartók Béla körút, Kenderesi és Szűrcsapó utca közötti szakasza. Ezt a szakaszt kizárólag a Zalaegerszegről érkező, érvényes belépőjeggyel rendelkező vendégszurkolók használhatják, gyalogosan;
 • a hazai szurkolók gépjárműveikkel a Sportkomplexum Rohonci utca felőli parkolóját vehetik igénybe;
 • a Kenderesi utcában található, Csónakázó tó parkolót és a Claudius Hotel kavicsos parkolóját szintén lezárják, oda nem lehet parkolni.
 • A rendőrség arra kéri a sporteseményre érkezőket, valamint a városban közlekedőket, hogy türelemmel, kellő odafigyeléssel közlekedjenek. Figyeljék a megváltozott közlekedési rendet, és tegyenek eleget a rendőrök utasításainak!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos