Főkapitányi elismerés is járt a Pérről eltűnt kislány megtalálásáért

A kislányt egy siklóernyős találta meg egy nappal az eltűnése után.

Egy péri tanyáról november 13-án 16 óra körül eltűnt kislány Eltűnt egy hatéves kislány egy Győr melletti tanyáról 2022. November 14. 07:49 felkutatására hatalmas erők mozdultak meg és mentek egyként kutatni, amely tevékenységet Váczi Attila rendőr ezredes, a Győri Rendőrkapitányság vezetője szervezte meg és fogta össze.

Másnap reggel, november 14-én a 6 éves gyermeket Mehringer Szabolcs siklóernyős látta meg a magasból Megtalálták az eltűnt hatéves kislányt 2022. November 14. 10:09 a péri reptér közelében, aki azonnal leszállt hozzá, betakarta, megnyugtatta a kislányt, majd értesítette a kutatásban résztvevőket, így épen és egészségesen hazatérhetett szüleihez.

Dr. Varga Péter, Mehringer Szabolcs és Váczi Attila.
police.hu

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kutatásban végzett példaértékű tevékenységért Váczi Attila rendőr ezredest, és Mehringer Szabolcs siklóernyőst elismerésben és jutalomban részesítette.

A cikk laptársunknál, az Enyugaton jelent meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló