Rosszul lett a sofőr, három sérült egy Vas megyei balesetben

Rönök határában, a 8-as úton történt a baleset.

Hárman sérültek meg pénteken délután a Vas megyei Rönök település határában, miután egy sofőr rosszul lett a volán mögött - jelentette munkatársunk a helyszínről.

Körmend irányába tartott a 8-as főúton egy Ford személyautó pénteken délután. Az autó vezetője információnk szerint rosszul lett a volán mögött.

Rosszul lett a ford vezetője Rönök határában, a 8-as főúton
TM/Nyugat.hu

A személyautó áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol érintőlegesen ütközött egy szemből érkező Volkswagennel, amelynek a vezetője az árokba kormányozta az autóját, hogy elkerülje a frontális karambolt.

A VW vezetője árokba kormányozta az autóját a szemből érkező, a sávjába áttérő jármű miatt
TM/Nyugat.hu

A mentők három embert szállítottak kórházba.

A Ford vezetője rosszul lett a volán mögött
TM/Nyugat.hu

A helyszínre szentgotthárdi hivatásos tűzoltók érkeztek, akik egy járművet áramtalanítottak.

112press.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló