Forgalomból kivont autókkal furikázott Celldömölkön, és még jogosítványa sem volt

Baleset lett a vége, mindkétszer.

A Sárvári Járási Ügyészség többrendbeli jármű önkényes elvételének bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, akinek vezetői engedélye sincs.

A vád szerint 2022 januárjában egy celldömölki ház udvarán leállított, forgalomba nem helyezett személygépkocsit használt jogtalanul. Celldömölkön közlekedett vele, majd amikor visszavitte az udvarba, nekiment a sértett tulajdonát képező másik autónak. Mindkét kocsi megrongálódott, közel egymillió forint kár keletkezett bennük.

A vádlott ezt követően szintén a fenti ház udvarán álló, egy kft. tulajdonát képező, forgalomból ideiglenesen kivont járművet használt jogtalanul. Izsákfa irányába közlekedett, amikor letért az úttestről és az árokba hajtott. A kocsiban több mint 1,4 millió forint kár keletkezett.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – közölte a Vas Vármegyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek