Forgalomkorlátozások Szombathelyen a szentivánéj miatt

Több helyen lezárások lesznek péntektől vasárnapig, és a buszközlekedés is változik.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk Gigabúcsú a hétvégén – Az elmúlt évek legnagyobb és legjobb szentivánéjét ígérik Szombathelyen June 22. 14:38 , péntektől elindul a pörgés Szombathelyen, két napig ugyanis ismét megrendezésre kerül a szentivánéj, amely több forgalomkorlátozást is hoz magával.

Az AGORA közlése szerint

június 24-én (pénteken) 15.00-tól június 25-én (szombaton) 02.00 óráig, illetve június 25-én (szombaton) 09:00-tól június 26-án (vasárnap) 02:00-ig lezárják

 • A Bartók Béla körútnak a Kenderesi utca és a Gagarin utca közötti szakaszát
 • A Kenderesi utcának a Bartók Béla körút és a Reviczky Gyula utca közötti szakaszát
 • És a Kárpáti Kelemen utcának az Árpád út és a Bartók Béla körút közötti szakaszát.
 • Az említett időszak alatt változik a buszközlekedés is.

  Péntek délután négytől várhatóan a szombati üzemzárásig a körjáratok (2A, 2C, 29A, 29C) az Órásház-, valamint a Szent István park megállóhely között terelt irányba, a Rohonci út – Magyar László utca – Gagarin út útvonalon közlekednek.

  A körjáratok ideiglenesen megállnak az áthelyezett Haladás pálya (Tófürdő), valamint az Arany János utca (Uszoda) megállókban. A járatok áthelyezett megállóhelyi indulásai megegyeznek az eredeti megállóhelyi indulásaikkal.

  A kilátó felé közlekedő járatok (22) a Tófürdő megálló elhagyása után a Kenderesi utcán keresztül érintik a Márton Áron utca megállóhelyet, ideiglenes végállomása a Múzeumfalu.

  A Parkerdő lakópark járatai (27) a Gagarin út (Arany János utca megálló) után egyenesen haladnak tovább a Jégpince úton. Ideiglenesen megállnak az áthelyezett Emlékmű (Árpád utca) megállóban, valamint a terelés időszakában a járatok végállomása a Kozma dűlő (az autóbuszok a Falunagy utcánál fordulnak meg).

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos