Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Panorámakép a virágos réten épülő szombathelyi futballakadémiáról

Videót is készítettünk a nagy tempóban zajló építkezésről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már áprilisban megírtuk Mészáros Lőrinc cége építhet 5,9 milliárdból fociakadémiát Szombathelyen 2019. April 18. 11:39 , hogy új futballakadémia lesz Szombathelyen, ráadásul közvetlenül a már működő Illés-akadémia szomszédságában. A tervezést és az építést – minő meglepetés – Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV nyerte el közbeszerzésen.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Mivel az akadémia egy kirándulásra, piknikezésre alkalmas és használt réten épül, azonnal elindult Péntek este irány a séi focipálya – Védjük meg a virágos rétet Mészáros Lőrinctől! 2019. July 05. 11:22 a tiltakozás, a helyszínen is Élőben az első séi virágos rét piknikről 2019. July 05. 18:27 . Később kiderült, hogy egy turistaútvonal is átvezet a területen Turista útvonal halad(na) át a Mészáros Lőrinc-féle új állami fociakadémián 2019. July 09. 11:23 , majd megszólalt Szombathely jegyzője is Tovább bonyolódik a séi virágos rét ügye: válaszolt Szombathely jegyzője 2019. July 13. 11:59 .

Mi készítettünk néhány légifotót az építkezésről, az alábbi panorámaképen jól látható a zöld környezet, a rét, az építkezés, és a szomszéd telken lévő Illés-akadémia.

További légifotók a képre kattintva:

Légifotók az épülő szombathelyi futballakadémiáról
A képre kattintva galéria nyílik
Tánczos Mihály

És egy videónk is van:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés