Élőben az első séi virágos rét piknikről

Békés, jóhangulatú tiltakozás a Mészáros Lőrinc-féle, hatmilliárdos állami futballakadémia ellen.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk a mai nap folyamán, a Virágos rétet akarunk újabb fociakadémia helyett nevezetű civil csoport péntek estefelé újabb fronton szállt harcba, hogy megakadályozza az Illés Akadémia mellé tervezett új állami futballakadémia megépülését. A Facebookra feltöltött jó hangulatú, idilli fotók és a védetté nyilvánítási kérelem benyújtása után most piknikkel kampányolnak a kutyabarátok, kirándulók, futók és gyerekek közkedvelt helyeként ismert rétért.

Első séi virágos rét piknik
Első séi virágos rét piknik
Mészáros D. Zsolt
Első séi virágos rét piknik
Első séi virágos rét piknik
Nagy Ákos

Hat órakor már el is kezdtek gyülekezni kicsik és nagyok, na meg persze a kutyusok a séi focipályánál. Igen, a focipályán. Azért nem a réten, mert több magánszemély tulajdonában van a terület, akiktől nem állt módjukban engedélyt kérni. Bár parkoló, ivóvíz és mobil vécé is van a helyszínen, ajánlott inni-ennivalót, játékszereket, pokrócokat és a gyerekeknek szervezett rajzverseny miatt papírt, színes ceruzát, zsírkrétát vagy vízfestéket vinni.

Első séi virágos rét piknik
Első séi virágos rét piknik
Mészáros D. Zsolt

Élőben jelentkezünk a helyszínről, fotós kollégánk pedig közben szorgosan próbálja megörökíteni a felejthetetlen pillanatokat. Tartsatok velünk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

„Virágos rétet akarunk újabb fociakadémia helyett!" - Mészáros Lőrinc most a kutyasétáltatók rétjét szerzi meg

Azt gondolná, hogy az Illés Akadémiával véget ért a magyar foci Szombathelyről induló fellendítése? Hát nem. Mert ide vágyik Mészáros Lőrinc is.

Kitalálták, hogy védenék meg a szombathelyi „virágos rétet” Mészáros Lőrinctől

Védetté nyilvánítási kérelmet nyújtottak be a hatóságokhoz és közös pikniket is szerveznek.

Lőrinc és a lepkék: megnéztük az épülő hatmilliárdos szombathelyi fociakadémiát

Égető szüksége van a városnak egy új sportlétesítményre. Szerencsére felismerték az igényt, már dübörögnek a gépek a séi réten.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet