Galéria - Ilyen volt katonának lenni az egykori szombathelyi laktanyában I.

A Magyar Honvédség Savaria Kiképző Központját 2004-ben felszámolták, előtte azonban hosszú évtizedekig szolgáltak benne a magyar katonák. Életüket és teendőiket pedig gyakran megörökítették; ebből szemezünk most képeink segítségével.
Katonaélet az egykori szombathelyi laktanyában
Katonaélet az egykori szombathelyi laktanyában
Nagy Károly

A képre kattintva galéria nyílik!

Képeink egy baráti társaság archívumából származnak, emiatt a pontos dátum és a helyszín nem ismert. Ellenben kommentben szívesen vesszük a kiegészítést hozzájuk.

Savaria katonai története címmel még 2010-ben jelentetett meg könyvet Jagadics Péter nyugállományú alezredes, aki a római kortól mutatja be Savaria, majd Szombathely katonai életét. Akkor képekkel és videón engedtünk bepillantást a bezárt laktanya életébe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria