Gattyán György milliárdos is indulna a választásokon

Igaz, egyelőre még pártot kell szervezni, de szerinte megugorható a dolog.

Gattyán György párttá alakítaná a mozgalmát és elindulna a 2022-es parlamenti választáson - derült ki Friderikusz Sándor podcastjából, melynek egyelőre csak az előzetese jelent meg. A teljes interjút csütörtöktől lehet látni a YouTube-on. Ebből a 444.hu által szemlézett előzetesből az derül ki, hogy Gattyán végeztetett kutatásokat, ezek alapján pedig úgy látja, lehet esélye a választáson, mert sokan úgy gondolják, hogy "mindegy, hogy ki, csak ne a két múlt közül kelljen választani". Párttá egyébként a Digitalizáljuk Magyarországot nevű mozgalmát alakítaná, amire van még pár hónapjuk.

Azt ugyanakkor elismerte, lehet, hogy megtéveszti őt, hogy egy pénzhegy tetejéről nézve látja a világot.

Gattyán a 100 leggazdagabb magyart összesítő éves lista szerint a harmadik leggazdagabb Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor mögött, mintegy 280 milliárd forintos vagyonnal. A lap emlékeztet, hogy Gattyáné az egyetlen, teljesen magyar kézben lévő globális IT cég, a Docler, mely többek között a LiveJasmin nevű szexkamera-oldal elindításával, fejlesztésével és üzemetetésével foglalkozik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet