Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gaz és mocsár lepi el a szombathelyi Király utca egyik belső udvarát

Olvasónk szerint az udvar az önkormányzat tulajdona, de már évek óta nem csinálnak vele semmit.

A szombathelyi Király utca 10. alatt áll egy belső udvar, amit főleg az ott lakók használnak parkolásra, de egy olvasónk szerint, aki szintén itt lakik, az udvarnál már sokkal találóbb a mocsár megnevezés.

Itt akrobatikus mozdulatokra van szükség, ha valaki az autóból kiszállva nem akar sárba lépni
Olvasói fotó

Az udvar állítólag az önkormányzat tulajdona, aki felé a lakók már többször jelezték, hogy rendbe kéne tenni, de eddig semmi sem történt.

„Tavaly óta a füvet se nyírják le, és a talajjal is kezdeni kéne valamit, mert egy kisebb eső után akkora pocsolyák vannak itt, mint a Csónakázó-tó” – írja olvasónk.

Már Tutajos és Matula bácsi is ide jár csukát fogni
Olvasói fotó

Úgy tűnik, ez visszatérő probléma a belső udvarokban, mert tavaly is írtunk És hirtelen úgy le lett nyírva a Király utca belső parkolójában a gaz, mint a sicc! 2019. April 27. 11:50 egyről, szintén a Király utcában.

Ezekbe az udvarokba egyébként, még ha az önkormányzat tulajdonában állnak is, kevés ember kukkant be, így időről időre érdekes dolgok kerülnek elő belőlük. Ilyen volt a vadkendertő Tényleg marihuána burjánzik a szombathelyi Király utcában? 2020. August 04. 08:02 is, amit szintén egy Király utcai belső udvarban találtunk, vagy a mesebeli ház Mesébe illő, varázslatos házikót találtunk Szombathely belvárosának mélyén 2020. November 26. 07:22 a SZOVA magánparkolójában.

Egy majdnem ugyanilyen udvarban húzta meg magát a vadkenderbokor is
Olvasói fotó

A mocsaras udvarral kapcsolatban megkerestük a szombathelyi önkormányzatot, válaszukat a következő Megállapodtak az uniós költségvetésről az EU-csúcson 2020. December 10. 19:59 cikkben közöljük.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Tényleg marihuána burjánzik a szombathelyi Király utcában?

Egy olvasói fotó és levél nyomán megkérdeztük a rendőrséget is.

Megállapodtak az uniós költségvetésről az EU-csúcson

Belementek a németek által kidolgozott kompromisszumos tervezetbe a huszonhetek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra