Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

TomPapa unokájával jött Balló László könyvéért

Mivel 2021 egy elég kemény év volt, úgy gondoltuk, lezárjuk valami jóval. Nem mással, mint egy nyereményjátékkal, Játsszon velünk egy Szombathelyről szóló szép könyvért! 2021. December 23. 15:27 méghozzá az ismert szombathelyi költő és művészettörténész, Balló László Ezeregy nagy titok – Melchior Hefele elfeledett architektúrái című könyvéért.

Sokan játszottak velünk, 46 helyes megfejtés érkezett, de csak öten nyerhettek. Ők tudják, miért Bagolyvár a Bagolyvár – Mutatjuk a Nyugat.hu 2021-búcsúztató nyereményjátékának győzteseit 2022. January 05. 15:42 Kovács Zoltán, Beke Dóra, Horváth Erzsébet, Fisli Beáta és Kóbor Tamás gazdaghatott egy-egy könyvvel, már mindannyian át is vették nyereményüket.

Mészáros D. Zsolt

És hát a véletlenszerű sorsolások már csak ilyenek, a sort éppen egyik törzsolvasónk, Kóbor Tamás, azaz TomPapa zárta, akit kis unokája is elkísért szerkesztőségünkbe.

Mészáros D. Zsolt

Gratulálunk minden nyertesnek és köszönjük mindenkinek, aki játszott velünk. Tartsatok velünk a következő nyereményjátékunkban is!

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely