A kőszegi Gurisatti Gábor 16. lett a korintoszi maratonon

160 kilométer volt a táv, bravúros, tizennyolc órás idővel teljesítette.

Az Összefogás Kőszegért Egyesület írta ezt Facebook oldalára:

Emberfeletti teljesítmény

Gurisatti Gábor megküzdött minden lehetséges akadállyal, legyőzte a dombokat, hegyeket, égető napsugarakat és kellemetlen szelet egyaránt. A korintoszi maraton 160 kilométeres távját 18 órás bravúros időteljesítménnyel, a 16. legjobb eredménnyel zárta.

Bár sem a helyezés, sem az időeredmény nem fontos: a távot és önmagadat kell legyőznöd egy ilyen hosszú sportversenyen! Emeljük kalapunk a kiváló Sportember remek teljesítménye előtt és gratulálunk minden más résztvevőnek is!

Újabb Kőszegi Versenyző hozott dicsőséget Városunknak!

Szép volt, Gábor!

Gurisatti Gábor
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport