Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Gyakorlatilag mindenkit kirúgtak a Petőfi Rádiótól

A zenei szerkesztő 16 év után távozik. És ha ez még nem lenne elég, vasárnaptól csak magyar zene szól majd.

Húsz főből 15-18 embernek mondhattak fel pénteken a Petőfi Rádiónál - írja a Telex. A lap információi szerint a távozók között van Borcsik Attila is, aki a 16 évig dolgozott a rádiónál zenei szerkesztőként.

A portál úgy tudja, a kirúgottak között van még a reggeli és a délutáni műsor stábja is. A létszámcsökkentés okaként a racionalizálást nevezték meg.

A lap hozzátette, jelenleg a Petőfi a Retro Rádió, a Rádió1, a és a Kossuth Rádió után a negyedik leghallgatottabb adó Magyarországon, a cél pedig a mostani racionalizálással az lehet, hogy elérjék az egyetlen országos kereskedelmi rádió hallgatottságát. Épp ezért az is elképzelhető, hogy mostantól csak régebbi slágereket játszik a Petőfi.

A közszolgálati adónál egyébként most is zajlik egy tartalmi változás, vasárnaptól, vagyis október 1-től ugyanis csak magyar dalok szerepelnek a kínálatban. Az új szlogen: „Petőfi Rádió – minden magyar.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra