Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Gyászol a hazai fesztiválvilág

Lakos László olyan világsztárok magyarországi fellépéseinek szervezésében is részt vett, mint Tina Turner vagy a Queen.

Elhunyt a hazai fesztiválvilág egyik jelentős alakja. Lakos László nemcsak jelen volt a legnagyobb magyar fesztiválok indulásakor, de műszaki vezetőként a neve évtizedeken át összeforrt ezek felépítésével, működésével – közölte vasárnap a VOLT produkció.

„Isten veled, Laci, őszinte részvétünk a családodnak! Emléked örökre megőrizzük” – írták kollégái a Facebookon.

Lakos Lászlóval 2016-ban készített interjút a Librarius. Lakos akkor beszélt arról is a fesztiválszervezés mellett, hogy az 1980-as években részt vett olyan világsztárok magyarországi fellépéseinek szervezésében, mint Carlos Santana, Tina Turner, Bon Jovi vagy a Queen. Később pedig a Sziget mellett több más magyar fesztivál szervezésében is részt vett.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű