Gyerekjáték-automatát törtek fel Szombathelyen, keresi őket a rendőrség

A szombathelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik a fényképfelvételeken látható férfi és nő azonosításában.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/39/2022. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen folytat nyomozást - közölte szerda reggel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a felvételen látható férfi és nő 2022. év elején, több alkalommal is feltört egy szombathelyi, Zanati úti áruházban található kampós gyerekjáték-automatát és annak pénzkazettájából készpénzt tulajdonítottak el.

Police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fotókon látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló